• Ingvild W

Utsikt fra et vindu

Updated: Feb 11

Foto: Ingvild W


Så gjør vi så når vi tørker vårt tøy


Verden roper det ut til oss, vi må leve mer miljøvennlig. Klart det. Og visst herjer det måtehold og spises grønt på min lille arena. Men ingen engel er uten en synd eller to. Som en flytur til et land og en by der de har forstått dette med tørking av tøy, i sol og regn.

Prøvde ut naturmetoden selv. Og det var slett ikke klesklypenes feil, ikke i det hele tatt, bare mitt manglende håndlag - oppvaskhåndklær og blondeting svevde i lykkelig frihet mellom sorte paraplyer før tekstilene landet hos helt ukjente mennesker, som ikke var hjemme.

Men pytt, mitt tap, deres gevinst. Tror jeg. Hvis blondetingene passet. Det er lov å håpe.

I gjenbrukets navn.36 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.