• Ingvild W

Klem et tre da vel!


Foto: Ingvild W


Ikke så lett å gi noen en klem på to meters avstand. Dermed har det dukket opp flere alternative måter å hilse på. Ser folk sparke hverandre på ankelen, og er det er jo helt greit for dem som aldri har brukket en ankel i hele sitt liv. Men det har jeg.

Dermed går jeg for den lett yndige varianten med å legge én hånd på brystet, ledsaget av det jeg selv mener er et vennlig smil– alt mens jeg bukker lett.

Ikke alle hilser tilbake i forbifarten. Og det skjønner jeg godt. For hvem gjenkjenner denne personen som myser mot dem med ildrøde allergiøyne over et kullsort munnbind -og som i tillegg slår seg på brystet, uten noen åpenbar grunn?

Rar tid dette her. Borte vekk er bardunene som binder oss til hverdagen – rutinene, jobben, vennene, treningssenteret. Men naturen finnes, med blåveis som smiler under gammelt løv – og trær som kan klemmes!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.