Ingvild Wivel     www.tekstforfatter.no      Epost: ingvildtekst@gmail.com       Mob 047 -91514488       Postboks 105       1451 Nesoddtangen     

Org. nr.979 410 751

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.

June 11, 2018

January 10, 2018

February 17, 2017

January 17, 2017

January 2, 2017

December 29, 2016

Please reload

Siste innlegg

Ordets makt!

June 11, 2018

Underveis møter man jo mennesker. Og de beste av dem deler med seg. 

( Oslo rådhus og Aker Brygge)  

 

Et tekst-oppdrag kan handle om noen linjer, en hel bok og noen ganger bare være en formulering. Skjønt bare - ett eller få ord som skal bære en kampanje, en mening eller speile oppdragsgiveren direkte kan være krevende å finne.  Og utfordrende til de grader.  Men når du så plutselig kjenner at de helt riktige ordene faller på plass, er opplevelsen ren lykke.

 

Privat derimot -  her en dag snakket jeg med en venn om trosretninger og alle de ulike religionene som finnes rundt om i verden. For meg en labyrint det er vanskelig å forstå, og tilsvarende lett å gå seg vill i - med sine tusen spørsmål og hav av tvil og forvirrende absolutter.  Og det sa jeg til min venn, bare med enda flere ord.

 

Da ser han bare på meg og sier rolig:

”Min tro heter Undring”.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv