Ingvild Wivel     www.tekstforfatter.no      Epost: ingvildtekst@gmail.com       Mob 047 -91514488       Postboks 105       1451 Nesoddtangen     

Org. nr.979 410 751

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.

June 11, 2018

January 10, 2018

February 17, 2017

January 17, 2017

January 2, 2017

December 29, 2016

Please reload

Siste innlegg

Når en liten tur er langt nok

March 29, 2017

Ser at folk reiser til alle verdens hjørner i jakten på opplevelser. Tøft. Har gjort det selv. Nyttig dessuten, å se liv, land og politikere på avstand. Det blir aldri feil å lære, og å erobre nye perspektiver.

 

Men det er ikke så gærent det heller, på en ganske alminnelig hverdag, å besøke en lokal oase - og kjenne med hele seg at her hører jeg til!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv