Ingvild Wivel     www.tekstforfatter.no      Epost: ingvildtekst@gmail.com       Mob 047 -91514488       Postboks 105       1451 Nesoddtangen     

Org. nr.979 410 751

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.

June 11, 2018

January 10, 2018

February 17, 2017

January 17, 2017

January 2, 2017

December 29, 2016

Please reload

Siste innlegg

Peer, du lyver!

February 17, 2017

 

 

I mange tiår har reklamefolk og bruktbilselgere hatt toppscore som leverandører av usannheter. Fortjent eller ufortjent, det kan diskuteres. Nå er uansett posisjonen alvorlig truet.

 

Rommet for løgn har vel aldri vært større enn nå. Hverken i det politiske landskapet, eller i den private sfæren. Underholdningsverdien er udiskutabel, vi er alle vellykkede og vakre, og bak enhver overskrift i media lurer en agenda. Og når media og resten av verden kan, kan vel vi også? 

 

Her et strandbilde jeg tok sist nyttårsaften, og som jeg nesten ikke har manipulert i det hele tatt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv