Ingvild Wivel     www.tekstforfatter.no      Epost: ingvildtekst@gmail.com       Mob 047 -91514488       Postboks 105       1451 Nesoddtangen     

Org. nr.979 410 751

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.

June 11, 2018

January 10, 2018

February 17, 2017

January 17, 2017

January 2, 2017

December 29, 2016

Please reload

Siste innlegg

Ordet er ditt

January 17, 2017

 

Det er så mange ord i verden - det skal snakkes rundt om 6-7000 språk på kloden, og da er ikke havet av dialekter regnet med. Eller tegnspråk, eller kroppsspråk. Ord og uttrykk skytes avgårde som piler, ropes, hviskes, forkynnes, eller også mumles i det stille.

 

Uansett er ord våpen, våpen som kan gjøre medmennesker godt, eller veldig, veldig små. Ordets makt heter det. Og visst påvirkes vi, hver eneste én av oss, hver eneste dag. Av verdens ledere med hang til twittermeldinger, av media, og av mennesker vi omgir oss med.

 

”Hva mente han egentlig med det??? ” - rommet for misforståelser er enormt, og visst kunne vi trenge et filter mot haglskurene.  Samtidig er verdien av kommunikasjon himmelhøy, for uansett plattform eier vi alle muligheten til å delta.

 

Tenk bare på den enorme kraften som bor selv i små ord – ditt vennlige ønske om en god dag kan løfte et helt menneske.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv