Ingvild Wivel     www.tekstforfatter.no      Epost: ingvildtekst@gmail.com       Mob 047 -91514488       Postboks 105       1451 Nesoddtangen     

Org. nr.979 410 751

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.

June 11, 2018

January 10, 2018

February 17, 2017

January 17, 2017

January 2, 2017

December 29, 2016

Please reload

Siste innlegg

Vår forunderlige travelhet

December 5, 2016

Oksval, Nesodden

 

Alltid skal vi mennesker videre- utvikle oss, bli lykkeligere, bli rikere, bli sett. Løpet legges fra dag én. Og du premieres i forhold til hvor fort du løper, ikke sammenlignet med deg selv, men med andre du knapt kjenner, og som har helt andre gener og egenskaper enn deg.  Veldig rart.

Bra vi har naturen da, som kan lære oss ett og annet både om opprør og stoisk ro. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv