• Ingvild W

På stille stier

Updated: Feb 11

Foto: Ingvild W

Februar alt liksom. Ingen snø her jeg bor, bare naken skogbunn. Er på tur. Termos-tur. Alene, men ikke alene likevel. Jeg aner den stramme eimen av elg. Som meg holder den avstand, den er min venn, i hvert fall sett fra meg.


Så er jeg framme. Den gamle gården ligger omgitt av glemte jorder, og den uimotståelige duften av nystekte vafler. Folk finner sin tue, sin flokk, som på instinkt - barn finner barn, foreldre sitter sammen, mens de gamle benker seg i klynger, med hoder og kropper kledd i nyanser fra grått til hvitt. Som om de vil være usynlige. Vi ser dem likevel, og de bevisste ser også seg selv i dem.13 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.