• Ingvild Wivel

Ordene danser i natten

Mens verden jobber, hviler noen midt i solskinnet, midt i dagen.


Det har vært stille de siste dagene, er varmen. Til gjengjeld har ordene flydd nattestid. Og det har utelukkende vært hyggelig. Natta er en god tid på døgnet for en frilanser, telefonene sover og tankene får ro.


Artikler er en fin måte å markedsføre produkter på. Når de skrives i et lett språk, og samtidig er informative og underholdende, blir de lest. Sånn er det bare.


I natt handlet det om grilling. Og selv om jeg personlig har vært vegetarianer i årtier, har jeg respekt for et saftig grillspyd. I det hele tatt bygger jobben min mye på respekt. Jeg trenger ikke dele verken meny eller trosretning for å skrive om et tema. Men ting må være på plass, som kjerneverdier og ærlighet. Det er de også alltid, det er bra folk i landet vårt.


 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.