• Ingvild W

Morgenstemning i Gudbrandsdalen

Updated: Feb 11


Foto: Ingvild W


Gudbrandsdalslågen i fri flyt. Egentlig på vei for å fylle Mjøsa. Men her gikk den over sine bredder. Ille for folk som mistet hus og hjem, selv mye av veibanen gikk tapt. Men det glemte vi i farta, vi som bare passerte gjennom dalen kjørte gjennom et eventyr i farger og komposisjon.


Rart det der, og sikkert grunnlag for både misforståelser og kriger. Jeg mener, hva du ser er avhengig av hvor du står, eller hvilken rolle du har. Mens de lokale fortvilte, så vi tilskuere et vakkert, spennende og eksotisk landskap - som nok en gang fortalte oss at naturen er sjefen i vårt, og alles liv.

Sånn er det bare.
16 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.