• Ingvild W

Som man roper får man svar

Updated: Feb 11

Foto: Ukjent- en som gikk etter

Hver mann sitt tre. Eller kvinne. Jeg liker trær jeg, de har røtter, de vet hvor de hører til. Skogens ro. Midt i travelhet og viktighet er det praktfullt å kunne slenge på seg sekken og bare være, Det er tusen lyder i skogen også, men det er naturens lyder, de hører til. Og det gjør vi også, når vi evner være stille og lytte.

#støy #lytte #ro #ironi #tekst #ord

6 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.