• Ingvild W

På flukt over fjellet

Updated: Feb 11, 2021

Foto: Ingvild W


Jeg kjedet meg i høst, måtte ut. Det var ikke tid og rom for de lange reisene, de til eksotiske strøk. Så jeg flyktet fra et grått Oslo, over fjellet. Utstyrt med mobiltelefon, et gammelt digitalkamera og lite annet.

Sånn ca Finse - tok bildet med mobiltelefonen klemt fast mot togvinduet, i fart.

Nakent, ærlig, pulserende, og stille - tidlig morgen blues i Bergen. Liker lyset det gamle kameraet fanget.

Jeg var en ingen kjente, men jeg snakket med noen, møtte smilene til flere, for mot alle odds skinte sola noen timer, i Bergen! Og visst er ord viktig i kommunikasjon mennesker i mellom, jeg vet, det er ordene jeg lever av. Men kroppsspråket forteller oss mer enn ord i et fysisk møte med et annet menneske. Og denne dagen gikk alle i Bergen med lette skritt og ansiktene vendt mot himmelen - de kunne ikke sagt det bedre.


8 views0 comments

Recent Posts

See All