• Ingvild W

På flukt over fjellet

Updated: Feb 11

Foto: Ingvild W


Jeg kjedet meg i høst, måtte ut. Det var ikke tid og rom for de lange reisene, de til eksotiske strøk. Så jeg flyktet fra et grått Oslo, over fjellet. Utstyrt med mobiltelefon, et gammelt digitalkamera og lite annet.

Sånn ca Finse - tok bildet med mobiltelefonen klemt fast mot togvinduet, i fart.

Nakent, ærlig, pulserende, og stille - tidlig morgen blues i Bergen. Liker lyset det gamle kameraet fanget.

Jeg var en ingen kjente, men jeg snakket med noen, møtte smilene til flere, for mot alle odds skinte sola noen timer, i Bergen! Og visst er ord viktig i kommunikasjon mennesker i mellom, jeg vet, det er ordene jeg lever av. Men kroppsspråket forteller oss mer enn ord i et fysisk møte med et annet menneske. Og denne dagen gikk alle i Bergen med lette skritt og ansiktene vendt mot himmelen - de kunne ikke sagt det bedre.


8 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.