• Ingvild W

Når en liten tur er langt nok

Updated: Feb 11


Ser at folk reiser til alle verdens hjørner i jakten på opplevelser. Tøft. Har gjort det selv. Nyttig dessuten, å se liv, land og politikere på avstand. Det blir aldri feil å lære, og å erobre nye perspektiver.

Foto: Ingvild W

Men det er ikke så gærent det heller, på en ganske alminnelig hverdag, å besøke en lokal oase - og kjenne med hele seg at her hører jeg til!

#tekstforfatter #historieforteller #Nesodden #forfatter #tekst #ord #oversetter

59 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.