• Ingvild Wivel

Peer, du lyver!

Updated: Mar 5

Foto: Ingvild Wivel

I mange tiår har reklamefolk og bruktbilselgere hatt toppscore som leverandører av usannheter. Fortjent eller ufortjent, det kan diskuteres. Nå er uansett posisjonen alvorlig truet.

Rommet for løgn har vel aldri vært større enn nå. Hverken i det politiske landskapet, eller i den private sfæren. Underholdningsverdien er udiskutabel, vi er alle vellykkede og vakre, og bak enhver overskrift i media lurer en agenda. Og når media og resten av verden kan, kan vel vi også?

Her et strandbilde jeg tok sist nyttårsaften, og som jeg nesten ikke har manipulert i det hele tatt.

#Løgn #Presteskjær #Nesodden #Vinter #Norge #Tekstforfatter #Historieforteller

21 views

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.