• Ingvild W

Ordet er ditt

Updated: Feb 11

Foto: Ingvild W

Det er så mange ord i verden - det skal snakkes rundt om 6-7000 språk på kloden, og da er ikke havet av dialekter regnet med. Eller tegnspråk, eller kroppsspråk. Ord og uttrykk skytes avgårde som piler, ropes, hviskes, forkynnes, eller også mumles i det stille.

Uansett er ord våpen, våpen som kan gjøre medmennesker godt, eller veldig, veldig små. Ordets makt heter det. Og visst påvirkes vi, hver eneste én av oss, hver eneste dag. Av verdens ledere med hang til twittermeldinger, av media, og av mennesker vi omgir oss med.

”Hva mente han egentlig med det??? ” - rommet for misforståelser er enormt, og visst kunne vi trenge et filter mot haglskurene. Samtidig er verdien av kommunikasjon himmelhøy, for uansett plattform eier vi alle muligheten til å delta.

Tenk bare på den enorme kraften som bor selv i små ord – ditt vennlige ønske om en god dag kan løfte et helt menneske.

#ord #språk #kommunikasjon

13 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.