• Ingvild W

Ordet er ditt

Updated: Feb 11, 2021

Foto: Ingvild W

På en fjelltopp I Telemark.

Det er så mange ord i verden - det skal snakkes rundt om 6-7000 språk på kloden, og da er ikke havet av dialekter regnet med. Eller tegnspråk, eller kroppsspråk. Ord og uttrykk skytes avgårde som piler, ropes, hviskes, forkynnes, eller også mumles i det stille.

Uansett er ord våpen, våpen som kan gjøre medmennesker godt, eller veldig, veldig små. Ordets makt heter det. Og visst påvirkes vi, hver eneste én av oss, hver eneste dag. Av verdens ledere med hang til twittermeldinger, av media, og av mennesker vi omgir oss med.

”Hva mente han egentlig med det??? ” - rommet for misforståelser er enormt, og visst kunne vi trenge et filter mot haglskurene. Samtidig er verdien av kommunikasjon himmelhøy, for uansett plattform eier vi alle muligheten til å delta.

Tenk bare på den enorme kraften som bor selv i små ord – ditt vennlige ønske om en god dag kan løfte et helt menneske.

#ord #språk #kommunikasjon

13 views0 comments

Recent Posts

See All