• Ingvild W

Byen min

Updated: Feb 11


Foto: Ingvild W

Oslo, fabrikkbygninger ved Akerselva

Jeg liker bygninger som er litt skjeve. Og at det vokser løvetann mellom brostein. Og lyden av slitet, av latteren, og arbeidernes fottrinn fra fortiden. Jeg liker det gamle Oslo. Og jeg liker det nye Oslo, med den stramme arkitekturen, nede ved havna. Jeg liker travelheten i rushtiden og roen en søndagsmorgen. Jeg liker pulsen på byen, og vet den er min.


15 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.