• Ingvild W

Livets enkle magi

Updated: Feb 11

Foto: Ingvild W

I vindusposten min har jeg ni høyst levende sitrontrær. De er resultat av et eksperiment, et tullete innfall. Jeg trodde jo aldri at de bittesmå sitronsteinene skulle slå rot hos meg, i Norge, i mørketiden. Men det har de gjort.

Kraften i plantene imponerer meg. Og tanken på at naturen har programmert så mye livsvilje og potensiale i de nesten usynlige små frøsteinene er egentlig vanskelig å fatte - selv om vi vet at sånn er det bare med alt som lever. Oss også!

#Frognerparken #Oslo #Norge

18 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.