• Ingvild Wivel

Underveis!

Updated: Mar 5, 2020

Foto: Ingvild Wivel

Og noen av oss, uansett struktur og mål, ender noen ganger opp på helt andre steder enn planlagt. Men kanskje var det akkurat dit vi skulle?


15 views0 comments

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.