• Ingvild W

Hva natten viser oss

Updated: Feb 11

Foto: Ingvild W

De spennende nettene. Som gir tankene næring, og lar drømmene vise oss rare filmer. Eller lar oss være spill våkne i en varm sommernatt. Som her, i en båthavn i Bundefjorden.28 views0 comments

Recent Posts

See All

 

 

 

 

Kreditering og forbehold. Alle bilder og alle tekster på denne siden er beskyttet av Åndsverk-loven. Hvilket betyr at hverken bilder eller tekster vist på siden kan benyttes uten rettighetshaverens kreditering og tillatelse. For kreditering, tillatelse eller andre spørsmål, ta kontakt pr mail.  Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. tekstforfatter.no er ikke ansvarlig for informasjon, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelig via eller på disse nettstedene. Din tilgang til, og bruk av disse nettsidene, skjer på eget ansvar.